Източник lamqta.comОвен  Днес Овните не само може, но и трябва да

...
Източник lamqta.comОвен  Днес Овните не само може, но и трябва да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Интересен петък! Приятели, любов, пътувания, но и голям срам

Източник lamqta.com

Овен 
Днес Овните освен може, само че и би трябвало да следват своите стремежи. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво би трябвало да се заемат, с цел да прекарат времето си увлекателно, забавно и потребно. Всъщност ще има разнородни развлечения у дома, а промяната на ситуацията ще окаже вдъхновяващо влияние на представителите на знака. Не са изключени дребни различия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате съществени битови въпроси, тъй като има възможност тъкмо те да се окажат препъни-камък. 

Телец

През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...
 

Близнаци

Вашият обострен нюх ще Ви покаже, какво тъкмо би трябвало да измененията през днешния ден. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне силата, с цел да доведете всичко до край – в този момент сте преизпъление с такова количество сила, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече обстановката няма да одобри такива трагични и яростни обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, само че единствено при изискване, че сте уверени в правилността на това, което вършиме. Перченето също прави работа, по тази причина пламенно демонстрирайте своята самонадеяност.
 

Рак

Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.
 

Лъв

Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.
 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!
 

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.
 

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...
 

Стрелец

Когато през днешния ден в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекомерно прочувствено. Много вода е изтекла оттогава и е напълно невероятно, възприятията на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и по тази причина не си правете никакви заключения, какво този човек мисли или усеща към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение в този момент. 
 

Козирог

Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.
 

Водолей

Денят е подобаващ за другарство с другари и за четене. Стягайки се за малко странствуване, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви разреши да изберете най- забавните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с удобни промени. В къщи може да се заемете с разбъркване на мебели или с главно почистване. Вечерта връзките с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и по тази причина се постарайте, да избегнете кавгите.
 

Риби

Постоянното престояване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, дори и в случай че сте обкръжени от топла атмосфера. В някои връзки е по- добре краткотрайно да преминете на втори проект. Това ще Ви даде опция да не се чувствате задължени да взимате присъединяване в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР